Nettkurs for foreldre / Digitalt foredrag

ad_image_family

Vi i Diameta jobber med foreldre, barn/ungdom, ansatte i skole og barnehager. Vi erfarer at svært mange trenger flere verktøy for å styrke og opprettholde god selvfølelse i sin hverdag.

Nettopp derfor har vi laget flere nettbaserte kurs hvor du lærer enkle verktøy og teknikker som bidrar til at du blir mer bevisst og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse, i ditt eget tempo. Kursene passer også for deg som jobber med barn og unge. LES MER PÅ DIAMETAS NETTKURSPORTAL!

Onlinekurs om selvfølelse for foreldre har fokus på:

⁃ Familien
⁃ Foreldrerollen
⁃ Barnets selvfølelse
⁃ Hverdagen
⁃ Vedlegg med oppgaver til hver modul + ekstra bonuser.

Nettkurset bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Kursbevis er tilgjengelig dersom det er ønsket!

Tilbakemelding:
⁃ Kurset har akkurat passe lengde, det er konkret, lett forståelig og lærerikt.
⁃ Kurset har en kjempestor betydning og kan hjelpe mange familier.
⁃ Bra forklaring med enkle og konkrete oppgaver
⁃ Dette var SÅ bra!
⁃ Veldig lærerikt kurs

Pris for kurset: 799,-

KLIKK HER FOR Å KJØPE KURSET! 

Diameta AS har inngått et samarbeid med Ditt Barns Førstehjelp AS, som tilbyr et nettbasert førstehjelpskurs. Dette er beregnet for deg som jobber med barn og ungdom, eller til deg som forelder. Klikk HER for å lese mer om kurset.

 

Livsmestringsverktøy for foreldre og barn (onlinekurs): 

Dette er verktøyet du vil ha i din selvhjelpskasse. Som gir mulighet for et dypdykk i dine verdier. Det gir deg muligheten til å bli bedre kjent med deg selv og barna dine for få et tryggere fundament.

Hva får du med livsmestringsverktøyet? 

– bedre oversikt og mer forståelse

– bli mer løsningsorientert og få bedre kommunikasjon gjennom bevisstgjøring

– det bidrar garantert til «de gode samtalene»

– mer harmoni, glede og trygghet

Dette verktøyet er ikke bare utviklende, men også gøy. Du kan til og med bli overrasket og få noen aha opplevelser underveis.

Kurset passer for foreldre og deg som jobber med barn. Du kan også se kurset sammen med barnet eller bruke verktøyet i etterkant. 

Gode familierelasjoner gir næring til god selvfølelse, mer glede og livskvalitet. LES MER HER!

Pris: 349,-

DIGITALT FOREDRAG FOR FORELDRE!

Diameta sitt digitale foredrag er for foreldre og ansatte i skoler og barnehager. Dette foredraget ligger klar til bruk og vil være tilgjengelig for foreldre og ansatte tilknyttet en skole/barnehage når foredraget er kjøpt. Foredraget foregår på Diameta sin digitale plattform, og kan ses når det passer i løpet av 5 dager.

Foredraget har fokus på hvor viktig selvfølelse er for oss mennesker og hva vi kan gjøre for barna våre og oss selv. Denne læringen vil både styrke og opprettholde en god selvfølelse.

Noen av temaene i foredraget:

  • Hvorfor er god selvfølelse viktig?
  • Hva er ødeleggende for selvfølelsen?
  • Hva gir næring til selvfølelsen?
  • Tips til hvordan bygge en god selvfølelse?
  • Verktøy for god selvfølelse

NB! Digitalt foredrag sparer dere for utgifter i forbindelse med reise!

Pris: 7.000,- (alle foreldre på en skole får tilgang)

Pris pr stk: 899,-

LES MER OG KJØP FOREDRAGET HER!

Ta kontakt med trine@diameta.no når du har fullført kjøpet ditt. Da vil du få en lenke som du kan distribuere til alle foreldre/lærere på en skole. Foredraget vil være tilgjengelig fem dager og dere bestemmer selv dato for oppstart. Dersom dere ønsker å ha foredraget tilgjengelig over en lengre periode ta kontakt på post@diameta.no for pris.

KLIKK HER FOR Å SE FLERE KURS I DIAMETA SIN NETTKURS PORTAL!

Gründer av Diameta, Trine Øfsti Bråten er DNCF Sertifisert Coach og har lang erfaring som coach for barn, ungdom, foreldre, voksne og familier.