Nettkurs / Digitalt foredrag

ad_image_family

Vi i Diameta jobber med foreldre, barn/ungdom, ansatte i skole og barnehager. Vi erfarer at svært mange trenger flere verktøy for å styrke og opprettholde god selvfølelse i sin hverdag.

Nettopp derfor har vi laget et nettkurs om selvfølelse i fem deler hvor du lærer enkle verktøy og teknikker som bidrar til at du blir mer bevisst og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Kurset passer også for deg som jobber med barn og unge.

Det er fem relativt korte og tydelige videoer med konkrete oppgaver i etterkant. Du får tilgang til alt materiell med en gang.

Kurset har fokus på:

⁃ Familien
⁃ Foreldrerollen
⁃ Barnets selvfølelse
⁃ Hverdagen
⁃ Søvn og kosthold (kan med fordel ses med barn/ungdom)
⁃ Vedlegg med oppgaver til hver modul
⁃ 2 ekstra bonuser: Tips til foreldre og ekstra bonusmateriell fra Ditt Barns Førstehjelp som inneholder en modul om det viktigste i førstehjelp.

Nettkurset bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Kursbevis er tilgjengelig dersom det er ønsket!

Tilbakemelding:
⁃ Kurset har akkurat passe lengde, det er konkret, lett forståelig og lærerikt.
⁃ Kurset har en kjempestor betydning og kan hjelpe mange familier.
⁃ Bra forklaring med enkle og konkrete oppgaver
⁃ Dette var SÅ bra!
⁃ Veldig lærerikt kurs

Pris for kurset: 799,-

KLIKK HER FOR Å KJØPE KURSET! 

Diameta AS har inngått et samarbeid med Ditt Barns Førstehjelp AS, som tilbyr et nettbasert førstehjelpskurs. Dette er beregnet for deg som jobber med barn og ungdom, eller til deg som forelder. Klikk HER for å lese mer om kurset.

DIGITALT FOREDRAG!

Diameta sitt digitale foredrag er for foreldre og ansatte i skoler og barnehager. Dette foredraget ligger klar til bruk og vil være tilgjengelig for foreldre og ansatte tilknyttet en skole/barnehage når foredraget er kjøpt. Foredraget foregår på Diameta sin digitale plattform, og kan ses når det passer i løpet av 5 dager.

Foredraget har fokus på hvor viktig selvfølelse er for oss mennesker og hva vi kan gjøre for barna våre og oss selv. Denne læringen vil både styrke og opprettholde en god selvfølelse.

Noen av temaene i foredraget:

  • Hvorfor er god selvfølelse viktig?
  • Hva er ødeleggende for selvfølelsen?
  • Hva gir næring til selvfølelsen?
  • Tips til hvordan bygge en god selvfølelse?
  • Verktøy for god selvfølelse

NB! Digitalt foredrag sparer dere for utgifter i forbindelse med reise!

Rabattert lanseringspris frem til 15 mai kr. 4900,- (prisen gjelder for alle foreldre/ansatte)

Fullpris 7.000,-

LES MER OG KJØP FOREDRAGET HER!

Ta kontakt med trine@diameta.no når du har fullført kjøpet ditt. Da vil du få en lenke som du kan distribuere til alle foreldre/lærere på en skole. Foredraget vil være tilgjengelig fem dager og dere bestemmer selv dato for oppstart. Dersom dere ønsker å ha foredraget tilgjengelig over en lengre periode ta kontakt på post@diameta.no for pris.

KLIKK HER FOR Å SE FLERE KURS I DIAMETA SIN NETTKURS PORTAL!

Gründer av Diameta, Trine Øfsti Bråten er DNCF Sertifisert Coach og har lang erfaring som coach for barn, ungdom, foreldre, voksne og familier.