Kontakt og besøksinformasjon

Trine Anette Øfsti Bråten
Gründer av Diameta og grunnlegger/styreleder av den frivillige organisasjonen Go´nok

Litt om meg

Diameta01low

Mitt navn er Trine Øfsti Bråten. Jeg er 48 år og har to fantastiske sønner. Jeg har lang erfaring som barne- og ungdomscoach, familiecoach, søvncoach, miljøarbeider i Oslo-skolen og er DNCF Sertifisert Coach. Jeg har utviklet «Barne- og ungdomskurs for god selvfølelse» og kurs/foredrag for foreldre om tema selvfølelse. Jeg har i samarbeid med fagpersoner i skoler og barnehager videreutviklet Diameta til å bli et kompetansesenter for både barn, ungdom, foreldre samt støtteapparatet rundt. Diameta har kurs og foredragsholdere rundt omkring i hele Norge. www.diameta.no.

Jeg tar for øyeblikket på meg følgende oppdrag: Familiecoach, barne- og ungdomscoach og foredrag om temaer som selvfølelse, søvn, stress/press, mm.

I bloggen min www.trinesblogg.no skriver jeg om forskjellige temaer innenfor helse og livsstil for familie, enkeltindivid, barn og ungdom.

Min visjon med mitt arbeide er bygge sosial og emosjonell kompetanse hos barn, ungdom og foreldre slik at de blir trygge, sterke og har en solid verktøykasse når de trenger det.

Litt om utviklingen av kurskonseptet til Diameta og søken etter kursholdere i hele Norge: KLIKK HER Les mer om Go´nok organisasjonen HER.

Diameta har et stort team av proffe fagfolk som jobber med selvfølelse. Vi er nå over 100 kursholdere, fordelt i de fleste fylker over hele Norge. Hvis du ønsker kurs eller foredrag, ta kontakt med kursholder i nærheten av deg. Finn din kursholder HER.

Til info: Noen av våre kursholdere tilbyr også samtale/veiledning/coaching eller rådgivning – ta kontakt med den enkelte kursholder i ditt område for slike forespørsler. Det vil være egne priser på dette avhengig av hvilken bakgrunn og kompetanse den enkelte kursholderen har. Dette blir ikke formidlet gjennom Diameta, men gjennom hver enkelt kursholder.

KontaktTrine

Kontaktdetaljer

  • E-post – trine@diameta.no
  • Mobil – +47 906 49 011
  • Skype – trine.diameta
  • Blogg – www.trinesblogg.no

Diameta holder til i Skullerud Park

Diameta holder til i Skullerud Park. Beliggenhet er kun 10 minutter fra Oslo Sentrum, i inspirerende grønne omgivelser og nær tilknytning til kollektivtransport (T-bane og buss). Her finner du også rikelig med parkeringsplasser.

Besøksadresse: Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Her finner du oss: