Kontaktinformasjon

Trine Anette Øfsti Bråten
Grunnlegger, eier, coach, kurs- og foredragsholder for Diameta AS

Litt om meg

 

Mitt navn er Trine Øfsti Bråten. Jeg har lang erfaring som barne- og ungdomscoach, familiecoach, søvncoach, miljøarbeider i Oslo-skolen og er DNCF Sertifisert Coach. Jeg har utviklet «Barne- og ungdomskurs for god selvfølelse» og kurs/foredrag for foreldre om tema selvfølelse. Jeg har i samarbeid med fagpersoner i skoler og barnehager videreutviklet Diameta til å bli et kompetansesenter for både barn, ungdom, foreldre samt støtteapparatet rundt. Diameta har kurs og foredragsholdere rundt omkring i hele Norge. www.diameta.no.

I bloggen min www.trinesblogg.no skriver jeg om forskjellige temaer innenfor helse og livsstil for familie, enkeltindivid, barn og ungdom. Jeg er også beriket med to fantastiske sønner.

Min visjon med mitt arbeide er bygge sosial og emosjonell kompetanse hos barn, ungdom og foreldre slik at de blir trygge, sterke og har en solid verktøykasse når de trenger det.

Litt om utviklingen av kurskonseptet til Diameta og muligheten for å bli med i Diameta teamet: KLIKK HER

Diameta har et stort team av proffe fagfolk som jobber med selvfølelse. Noen av våre kursholdere tilbyr også samtale/veiledning/coaching eller rådgivning for barn, ungdom, voksne, foreldre og familier. 

KontaktTrine

Kontaktdetaljer