Tilbakemelding fra en mor!

Vi fikk denne tilbakemeldingene fra en mor som hadde hatt sønnen sin på et av Diameta sine kurs. Takk for at vi får lov å dele!

Hei!

Først og fremst vil jeg takke deg for at du ga 7. klasse mulighet til å delta på dette kurset! ‘Min gutt’ virket fornøyd, selv om han var usikker i forkant. Den ene kursdagen var han sliten og fikk hodepine, men da fikk han forståelse for det, og ble hentet.

Det er vanskelig å si hva som påvirker ungene våre i den vanskelige fasen i livet de er i nå, men vi mener absolutt at dette kurset er av positiv påvirkning! Selv om vi har mye av de samme diskusjonene/utfordringene som før, så har vi merket bedring i forhold til det å komme seg opp av senga og på skolen – og det kom etter dette kurset!

En annen ting vi har merket er at når han har roet seg ned etter sinne/frustrasjon over å ikke få det slik han ønsker, så kommer han raskere/oftere tilbake og beklager oppførselen sin, og vi får en fin dialog om det vi har vært uenige om.

Vil igjen takke for muligheten og for kurset!

Vector Illustration of Small Kids

Klikk HER for mer informasjon om kursene.

– Vi har kursholdere i store deler av landet. For å finne en kursholder i nærheten av deg klikk deg inn HER for kurskalender.

– Vi søker også etter enda flere kursholdere, klikk HER for å lese mer om det å bli en kursholder.