Nettkurs for foreldre

OnlineForeldre

Vi i Diameta jobber med foreldre, barn/ungdom, ansatte i skole og barnehager. Vi erfarer at svært mange trenger flere verktøy for å styrke og opprettholde god selvfølelse i sin hverdag.

Nettopp derfor har vi laget et nettkurs om selvfølelse i fem deler hvor du lærer enkle verktøy og teknikker som bidrar til at du blir mer bevisst og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Kurset passer også for deg som jobber med barn og unge.

Det er fem relativt korte og tydelige videoer med konkrete oppgaver i etterkant. Du får tilgang til alt materiell med en gang.

✅Kurset har fokus på:

⁃ Familien
⁃ Foreldrerollen
⁃ Barnets selvfølelse
⁃ Hverdagen
⁃ Søvn og kosthold (kan med fordel ses med barn/ungdom)
⁃ Vedlegg med oppgaver til hver modul
⁃ 2 ekstra bonuser: Tips til foreldre og ekstra bonusmateriell fra Ditt Barns Førstehjelp som inneholder en modul om det viktigste i førstehjelp.

✅Nettkurset bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Kursbevis er tilgjengelig dersom det er ønsket!

✅Tilbakemelding:
⁃ Kurset har akkurat passe lengde, det er konkret, lett forståelig og lærerikt.
⁃ Kurset har en kjempestor betydning og kan hjelpe mange familier.
⁃ Bra forklaring med enkle og konkrete oppgaver
⁃ Dette var SÅ bra!
⁃ Veldig lærerikt kurs

Pris for kurset: 799,-

KLIKK HER FOR Å KJØPE KURSET! 

Diameta AS har inngått et samarbeid med Ditt Barns Førstehjelp AS, som tilbyr et nettbasert førstehjelpskurs gjennom Diameta sin nettportal. Dette er beregnet for deg som jobber med barn og ungdom, eller til deg som forelder. Klikk HER for å lese mer om kurset.

KLIKK HER FOR Å SE DIAMETA SIN NETTKURS PORTAL!

✅Gründer av Diameta, Trine Øfsti Bråten er DNCF sertifisert coach og har lang erfaring som coach for barn, ungdom, foreldre, voksne og familier.