Go´nok organisasjonen

Den 28.12.2016 ble Go´nok offisielt en ideell organisasjon.

Go´nok prosjektet hadde oppstart 24.august 2016 og ble initiert av eier og gründer bak Diameta, Trine Øfsti Bråten på bakgrunn av hennes jobb med å styrke selvfølelse til barn og ungdom de siste 7 årene. «Det er takket være barna at det nå er blitt en organisasjon, da det er de som sier at det er godt å kjenne at jeg er god nok som den jeg er på Diameta sine kurs»– sier Trine.

Go´nok var heldige å få med Helene Nygård som prosjektleder fra første stund. Helene og Trine har jobbet veldig hardt siden oppstart med å få ut budskapet gjennom våre hovedambassadører og i sosiale medier. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger på at dette prosjektet har livets rett og det er grunnen til at vi ønsker å drive det videre som en ideell organisasjon. «Vi oppfordrer alle til å støtte den beste saken i år – nemlig det å få enda fler til å føle seg Go’nok som den de er» – sier Helene.

Organisasjonen Go´nok skal fremme en holdningsskapende endring hos barn, ungdom og voksne mennesker ved å sette fokus på følelsen av å være Go´nok som den du er. Dette er forebyggende psykisk helsearbeid. Vi ønsker at alle skal kjenne på følelsen av å være Go´nok – å tenke, føle og være Go´nok som den du er gir næring til god selvfølelse.

Vår påstand: Hvis flere har god selvfølelse og tenker at de er go´nok som den de er, så vil det føre til at samfunnet vårt blir bedre!

gutt_tenaring_470x246_fbpost_gonok

Go´nok handler om å:

  • Tørre å være seg sjøl
  • Tørre å ha egne meninger
  • Tørre å tro på egne egenskaper og talenter
  • TØR Å VÆR GO`NOK
  • Å være Go´nok som den du er

Hvordan ble Go´nok til:
Trine Øfsti Bråten eier og gründer av Diameta har holdt kurs for barn og jobbet med barn i mange år. Diameta har mange kursholdere som holder kurs for god selvfølelse rundt omkring i Norge. På våre kurs så er det en setning som har gått igjen i tilbakemeldingene fra barn og ungdom. ”Det er så deilig å kjenne på følelsen av at jeg er god nok som den jeg er”.
På bakgrunn av dette, så fant vi ut at vi hadde lyst til å sette fokus på følelsen av å være Go´nok. Dette valgte vi å gjøre ved å sette i gang Go´nok først som et prosjekt og nå som en organisasjon.

Les mer om Go´nok sine hovedambassadører her på Facebook

1 Comment

Comments are closed.