Diametas kurs

Vector Illustration of Small Kids

Barne- og ungdomskurs for god selvfølelse

Dette kurset passer for alle barn og ungdom fordi det vil gi barna forebyggende verktøy for å mestre utfordringer de vil møte. Vi lærer barna/ungdommen enkle verktøy som de på en enkel måte kan integrere i hverdagen sin. Målet er å hjelpe de til å ha det bra. Kurset krever at barnet/ungdommen kan sitte en del rolig og være konsentrert.

Dersom du som forelder gjerne vil ha barnet/ungdommen din på kurs men har utfordringer med å få de til å gå, bruk gjerne dette skjemaet her

Les også denne for inspirasjon

Gå til kursinformasjon
Søk i vår kurskalender
Vector Illustration of Small Kids

Foreldrekurs

Dette kurset har Diameta utviklet for deg som har barn på barne- og ungdomskurs for god selvfølelse. Kurset vil gi deg innsyn i hva barna/ungdommene lærer og hvilke verktøy de kan bruke i forskjellige situasjoner. Målet med kurset er å hjelpe deg som forelder slik at barnet/ungdommen får mer ut av barne- og ungdomskurs for god selvfølelse.

Foreldrekurs er for deg som er interessert i å lære mer om hvordan du kan hjelpe barna/ungdommene dine selv. Dette vil gjøre at du som forelder sammen med barna og ungdommene dine får bedre måter å takle hverdagen på.

Gå til kursinformasjon
Søk i vår kurskalender