Årsprogram for voksne

bedriftannonse_FB

Veien til god selvfølelse og livsglede med Diameta – 1 års gruppe program.

Dette er for deg som: 
  • Ønsker å bygge en trygg selvfølelse
  • Ønsker å oppnå varig endring
  • Har et eller flere mål du vil nå
  • Velger å investere i deg selv
  • Ønsker kompetanseheving på områder som kan endre eget og andres liv
 
Du får:
  • 12 måneders undervisningsopplegg – vi møtes live på nett.
  • Lukket gruppe på FB med Q&A og mulighet for å heie på hverandre og stille spørsmål underveis.
  • Månedlige oppgaver og/eller utfordringer.
  • 2 timer coaching/veiledning 1:1 med kursholder.
Les mer om årskurset HER og få tilgang til hva du vil lære på kurset, samt datoer og priser.
Diameta er et kompetansesenter for folkehelse, selvfølelse og livsmestring.

For bestilling eller spørsmål ta kontakt med Trine Øfsti Bråten, eier og gründer av Diameta på mail: trine@diameta.no eller mobil: 90649011

Litt om Diameta

Trine Øfsti Bråten, gründer og daglig leder av Diameta, har over en periode på fire år utviklet «Barne- og Ungdomskurs for god selvfølelse – med verktøy for mestring, glede, trygghet og positivitet». Vi har i dag kursholdere rundt omkring i Norge som holder kurs for 6-9 år, 9–13 år, 13–17 år og 18-25 år og voksne, foreldrekurs samt kurs for ansatte i skoler og barnehager. 

Diameta og Trine Øfsti Bråten har initiert organisasjonen Go´nok som skal fremme en holdningsskapende endring hos barn, ungdom og voksne mennesker ved å sette fokus på følelsen av å være Go´nok som den du er. Dette er forebyggende psykisk helsearbeid. Vi ønsker at alle skal kjenne på følelsen av å være Go´nok – å tenke, føle og være Go´nok som den du er gir næring til god selvfølelse. Diameta vil bidra til sin sosiale bunnlinje ved å fremme og arbeide med dette prosjektet. Se Go´nok sin Facebookside her.

Bakgrunnen for det som nå er kurs for barn og ungdom var Trines arbeide med barna og de erfaringene hun gjorde med barna en til en, i grupper og i undervisning. Hun har arbeidet i Osloskolen i fem år til sammen. Trine så et stort behov for å styrke selvfølelse. Det var ikke bare barn med utfordringer som trengte hjelp, men barn som tilsynelatende hadde det fint trengte også enkle verktøy. Det var barna sin begeistring for å lære mer om seg selv som gjorde at Trine skjønte det var viktig å lære opp barna. Hun var også opptatt av at foreldre skulle lære dette, så det å parallelt holde kurs for foreldre ble viktig. Trine tok kontakt med politikere i 2013 for å høre om det kunne være en mulighet for å få inn et nytt fag i norske skoler. Hun fant fort ut at det ville ta tid, derfor besluttet hun å sette sammen alt hun hadde erfart, testet og lært bort til et kurs for barn. Dette kurset heter nå Barne- og Ungdomskurs for god selvfølelse. Trine er ydmyk og takknemlig for at hun kan være med å gjøre en forskjell i flere barns liv.

Den responsen Diameta har fått fra deltakerne (altså barn og ungdom), deres foreldre og våre kursholdere har vært helt fantastisk. Våre kursholdere skryter av konseptet og en setning som går igjen er. ”Jeg skulle ønske jeg hadde lært dette da jeg var barn.” Mange av våre kursholdere jobber daglig med barn og ungdom og bruker verktøyene aktivt hver eneste dag. Verktøyene er enkle å bruke og kan integreres i ditt daglige arbeide både i undervisning, grupper og en til en.

Her er noen uttalelser fra barn på kurs: 

«Jeg skulle ønske alle i klassen min og på idrettslaget mitt hadde gått på kurs, da hadde vi hatt det så mye bedre sammen»

«Det er godt å vite at jeg er bra nok akkurat som jeg er»

«Det er bare jeg som kjenner meg selv best. Det er ingen andre som vet hva jeg egentlig tenker og føler. Jeg kjenner meg selv bedre enn mamma og pappa… Eller kameraten min»

«Det jeg har lært på kurset har hjulpet meg masse i hverdagen»

Kursene er videreutviklet med rådgivere og samarbeidspartnere som er helsesøster og sykepleier. Vi har et bredt utvalg av kursholdere fra følgende yrkesretninger: Lærer, førskolelærer, barnevernspedagog, terapeut, NLP, helsesøster, sykepleier, gestaltterapeut, barne- og ungdomsarbeider, spesialpedagog, undervisningsinpektør, idrettslærer.

Les mer om Barnekurs for god selvfølelse

Finn kurs her Kurs for barn og ungdom

Vil du jobbe som kursholder Les her